ProefLOKAAL Bommelerwaard

een herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard
 

Welkom bij ProefLOKAAL!

Welkom bij ProefLOKAAL, daar waar u de amuses proeft die professionele telers en samenstellers uit de Bommelerwaard uniek voor dit Festival bereiden.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2017 vindt het ProefLOKAAL Festival plaats in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. Producenten van groenten, fruit, vlees, vis en melkproducten bedachten samen met restaurateurs speciaal voor dit festival unieke amuses. U proeft!

Op vrijdagmiddag zijn eerst de jongste smulpapen aan de beurt, zij leren tijdens het ProefLOKAAL Junior Festival waar boer Hendrik zijn vlees haalt, kweker Geert zijn frambozen laat groeien en hoe chef-kok Joris zijn gerechten maakt. Deelname aan dit festival loopt via scholen.

Vrijdagavond vindt het Amusediner plaats waarvoor u kaarten kunt kopen. Dan geniet je samen met je vrienden, relaties en familie. Regionale producten worden "gastronomisch" bereid door regionale restaurateurs. Heerlijke combinaties strelen uw smaakpapillen. Wie werken samen om de amuses te bereiden? Klik hier

Het Amusediner begint om 18:00 uur en kaarten voor deelname koopt u bij:

  • Luuc van Boort
  • Restaurant Bommels Bakhuys of, nog gemakkelijker, via de ticketshop (u wordt doorverwezen naar de externe Ticketshop). 

In de Ticketshop doorloopt u het bestelproces, de deelname bedraagt € 50,- per persoon. U wordt verzocht uw adresgegevens en e-mail aan te geven zodat de tickets per e-mail aan u verzonden kunnen worden. Het Proeflokaal zal uw e-mail gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van het evenement en niet delen met anderen.

Zaterdag kan iedereen vanaf 13:00 uur ProefLOKAAL bezoeken (vrije toegang). U koopt bij de ingang munten waarmee u de amuses en dranken van uw keuze verwerft. De chef-koks en telers geven uitleg en luisteren naar uw ervaringen. Loop de Sint-Maartenskerk binnen en maak een keuze uit de diverse gerechten.

Bloementelers uit de Bommelerwaard fleuren het Festival op met een kleurenpracht voor de ogen.


Prijsvraag:

Klik hier als je meedoet aan de Junior Festival prijsvraag

Klik hier als je volwassen bent!