ProefLOKAAL Bommelerwaard

hét herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard
 

Introductie

ProefLOKAAL Bommelerwaard is een initiatief met passie, liefde voor lekker en gezond eten en wat lef. Lef omdat op de evenementen die we organiseren veel publiek afkomt, de producten van hoge kwaliteit moeten zijn en omdat we altijd kiezen voor bijzondere locaties, zoals bijvoorbeeld de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. 

ProefLOKAAL is een stichting zonder winstoogmerk en het bestuur werkt aan het verduurzamen van het samenwerkingsmodel. Een van de antwoorden op de vraag waar we de benodigde financiering vandaan moeten halen, luidde; "bij onze vrienden".  Zo is de club van 25! ontstaan. 

Wordt lid van de "Club van 25" van ProefLOKAAL Bommelerwaard!

 Je hebt vast gehoord van de stappen die we nemen om samen met het Regionaal Investeringsfonds Rivierenland te zorgen dat de activiteiten van ProefLOKAAL verduurzaamd worden.

We bestendigen dan ook de relatie met de lokale producenten en samenstellers en we willen ook de band die we hebben met de gasten van onze evenementen graag verder uitbouwen. We doen dat enerzijds door onze evenementen op te schalen en hierdoor een groter publiek te betrekken maar er is ook de wens om onze "fans en vrienden" meer aan ons te verbinden. We hebben uiteraard de Facebookpagina en de digitale nieuwsbrief waarop u misschien al geabonneerd bent. Voor bedrijven zullen we binnenkort een aantal opties komen om de relatie met ProefLOKAAL vorm te geven te en dit voorjaar introduceren we voor u als terugkerende gast op de ProefLOKAAL evenementen: de Club van 25.

De naam representeert enerzijds clubgevoel; dat je elkaar herkent en samen optrekt voor iets waar je in gelooft en drukt in cijfers de financiële bijdrage uit die we van clubleden vragen: 25 euro per jaar. We zochten een bedrag dat ons, bij genoeg clubleden, vooruithelpt en voor menigeen een niet te grote drempel is om bij te dragen.  We nodigen je hierbij uit om lid te worden van de Club van 25 en omdat je dan lid bent, dit ook te stimuleren bij je vrienden!

Download de onderstaande .PDF voor alle informatie, tot snel!

De club van 25.pdf

 

 

 

 


 


 


 


 


 

 
E-mailen
Info
Instagram