ProefLOKAAL Bommelerwaard

hét herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard
 

ProefLOKAAL Festival!

Het ProefLOKAAL Festival in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel is voor fijnproevers die willen genieten van de smakelijkste gerechten die telers, boeren, chef-koks, bakkers, wijnspecialisten, slagers en traiteurs uit de Bommelerwaard hebben samengesteld. Beleef hoe gerechtjes ter plaatse worden bereid door chef-koks en hoor de verhalen van de gebruikte streekproducten. Het ProefLOKAAL festival Amusediner beleef je samen met relaties of vrienden of je komt zaterdag naar de Boerenmarkt voor een verrukkelijke ontdekkingstocht, ook leuk voor het hele gezin.

* Voor beide avonden geldt: toegang uitsluitend met een geldige kaart en consumpties reken je af met Festival muntjes die ter plaatse te koop zijn.

Programma

Vrijdag 13 september 2019

Overdag:

ProefLOKAAL Junior Festival, van 10:00 - 14:30 uur.

Voor wie:

De schoolgaande jeugd uit de Bommelerwaard. 

Basisscholen uit de Bommelerwaard zijn hiervoor reeds uitgenodigd. 

Avond:  

8-gangen Amuse-diner*, openingstijden 18:00 - 23:30 uur.

 Voor wie:

Deze avond staat open voor iedereen die gezelligheid, lekker eten en elkaar ontmoeten in een unieke atmosfeer weet te waarderen. Er worden losse toegangskaarten verkocht en er zijn binnen het aanbod van groepsarrangementen ook enkele netwerktafels beschikbaar. Dan kan je je zakelijke relaties uitnodigen en ontvangen in een mooie zakelijke setting, met bedrijfslogo en feestelijk aperitief. Meer weten of kaarten bestellen.

Wil je meer weten over hoe je van het ProefLOKAAL Festival Amusediner een perfect zakelijke ontmoeting maakt, bekijk dan de pagina voor netwerk- en groepsarrengementen.


Zaterdag 14 september 2019  

Overdag:          

In verband met de voorbereidingen voor het Cultuur-diner is er overdag geen programma.

Avond:               

8-gangen Cultuur-diner*, openingstijden 18:00 - 23:30 uur.

Voor wie:

Ook deze avond staat open voor iedereen die houdt van gezelligheid, lekker eten en elkaar ontmoeten. Op deze avond staat het ProefLOKAAL Festival in het teken van cultuur. Het is het laatste weekend van het Cultuurfestival Bommelerwaard en de komende maanden geven we verder vorm aan de samenwerking. Er worden losse toegangskaarten verkocht en er zijn binnen het aanbod van groepsarrangementen ook enkele Vriendentafels beschikbaar. Dan kan je, wanneer je met vrienden komt, de avond gezellig starten en afsluiten aan een gezamenlijke tafel. 

Meer weten of kaarten bestellen.

Impressie van het ProefLOKAAL Festival

 
E-mailen
Info
Instagram