ProefLOKAAL Bommelerwaard

een herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard
 

ProefLOKAAL Festival!

Het ProefLOKAAL Festival in de Sint-Maartenskerk is voor fijnproevers die willen genieten van de smakelijkste gerechten die telers, boeren, chef-koks, bakkers, wijnspecialisten, slagers en traiteurs uit de Bommelerwaard hebben samengesteld. Beleef hoe gerechtjes ter plaatse worden bereid door chef-koks en hoor de verhalen van de gebruikte streekproducten. Het ProefLOKAAL festival Amusediner beleef je samen met relaties of vrienden of je komt zaterdag naar de Boerenmarkt voor een verrukkelijke ontdekkingstocht, ook leuk voor het hele gezin.

Programma

Vrijdag 14 september 2018

Overdag:       ProefLOKAAL Junior Festival, van 10:00 - 14:30.

Voor wie:       De schoolgaande jeugd uit de Bommelerwaard. Scholen zijn hiervoor reeds uitgenodigd. 

Avond:            10-gangen Amusediner*, openingstijden 18:00 - 23:30.

Voor wie:       Deze avond staat open voor iedereen die gezelligheid, lekker eten en elkaar ontmoeten in een unieke atmosfeer weet te waarderen.  Er zijn losse toegangskaarten zijn te koop via de website en er zijn enkele netwerk-arrangementen beschikbaar waardoor Amusediner ook een geschikte omgeving is om elkaar “zakelijk te ontmoeten". Zo kan je bijvoorbeeld je relaties of collega's uitnodigen voor een verdere kennismaking.

Zaterdag 15 september 2018     

Overdag:    Boerenmarkt, van 12:00 - 15:30.

Voor wie:      De Boerenmarkt is minimarkt die open staat voor iedereen die graag streekproducten en lokale ingrediënten wil inkopen voor thuis en het leuk vindt om de producenten zelf te ontmoeten. De toegang / inloop is gratis. 

Avond:           5-gangen Surprise-diner*, openingstijden 18:00 – 23:30.

Voor wie:      Ook deze avond staat open voor iedereen die houdt van gezelligheid, lekker eten en elkaar ontmoeten. Er worden losse toegangskaarten verkocht en er zijn enkele Vriendentafels beschikbaar. Dan kan je, wanneer je met vrienden komt, of naar het 5-gangen Surprise-diner komt als teamuitje, de avond gezellig starten en afsluiten aan een gezamenlijke tafel.  

* Voor beide avonden geldt: toegang uitsluitend met een geldige kaart en consumpties reken je af met Festival muntjes die ter plaatse te koop zijn.

Impressie van het ProefLOKAAL Festival